Altekma filede Fenerbahçe önünde - Yedisu GazetesiYedisu Gazetesi

20 Mayıs 2024 - 23:36

Altekma filede Fenerbahçe önünde

AXA Sigorta Efeler Ligi nde geçen hafta derbide Arkasspor a 3-1 yenilerek 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Altekma yarın deplasmanda Fenerbahçe HDI Sigorta ile karşı karşıya gelecek.

reklam
Altekma filede Fenerbahçe önünde
Son Güncelleme :

05 Şubat 2022 - 9:30

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde geçen hafta derbide Arkasspor’a 3-1 yenilerek 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Altekma yarın deplasmanda Fenerbahçe HDI Sigorta ile karşı karşıya gelecek. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak 18’inci hafta mücadelesi saat 15.00’te başlayacak. Son 2 maçında Tokat Belediye Plevne ve Bingöl Solhanspor’a (D) yenilen Fenerbahçe ligde 36 puanla 4’üncü sırada, Altekma ise 22 puanla 7’nci basamakta yer alıyor. İlk yarıda İzmir’de oynanan maçı sarı-lacivertliler 3-0 kazanmıştı.


Demirören Haber Ajansı – Spor Efeler Ligi, Fenerbahçe, Sigorta, Spor, Haber

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.