Bingöl deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika Bingöl depremleri! 12 Şubat AFAD ve Kandilli deprem listesi! - Yedisu GazetesiYedisu Gazetesi

21 Mayıs 2024 - 00:14

Bingöl deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika Bingöl depremleri! 12 Şubat AFAD ve Kandilli deprem listesi!

reklam
Bingöl deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika Bingöl depremleri! 12 Şubat AFAD ve Kandilli deprem listesi!
Son Güncelleme :

13 Şubat 2023 - 13:30

Bingöl deprem mi oldu? Sorusu, geçtiğimiz dakikalar içerisinde gerçekleşenler arasında en çok merak edilenler arasında yer aldı. Zaman zaman gerçekleşen artçı depremler nedeniyle vatandaşlar Bingöl deprem mi oldu? Sorusuna internet üzerinde yanıt arıyor. Peki, Bingöl deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika Bingöl depremleri! 12 Şubat AFAD ve Kandilli deprem listesi!

BİNGÖL DEPREM Mİ OLDU?

Kandili Rasathanesi tarafından sağlanmakta olan bilgilere göre bugün Bingöl’da gün içerisinde birçok deprem gerçekleşti. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberler i ile vatandaşalar anlık deprem haberler i veriyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.